Magazín: Odpadkový koš - nejen odpad

Odpadkový koš - nejen odpad

16. července 2014 Rubrika: Designové doplňky

Doma se většinou odpadkové koše nedostupně schovávají tam, kde jsou nejméně vidět. Co ale s košem v kanceláři? Ten by měl být přece snadno dostupný, což vlastně znamená vitelný. A vůbec nevadí, když starý nevzhledný koš vyhodíte i s jeho obsahem. Místo něj si pořiďte nový vzhledný!

odpadkový koš Rondo

Koš jako doplněk

Bílý plastový kvádr, po stranách vylézající nevzhledný černý igelit - to byly odpadkové koše posledních desetiletí. Takový koš se zkrátka nikdy nemůže hrdě postavit do středu místnosti a tvářit se, jakože tam patří. V současnosti se však již i "odpaďák" umí vyfikout a tvářit se jako designový doplněk. Nevěříte? Tak například koše značky Remember můžete snadno sladit s dalšími kancelářskými potřebami jako jsou nástěnné hodiny, podložka pod myš nebo dokonce s hrnkem na kafe! O veškerých interiérových úpravách je vždy snazší mluvit, než je uskutečňovat. Hra s doplňky je však naštěstí z těch jednodušších. Jen si to zkuste - pár vhodně zkombinovaných drobností umí prostor změnit stejně jako vymalovaná stěna!

Jak na to?

Pokud už během čtení tohoto článku vymýšlíte, jak vhodně zakomponovat odpadkový koš do interiéru Vaší kanceláře či pracovny, doporučujeme Vám článek na webu kancelarsnu.cz, který se tomuto tématu ve svém nedávném článku věnoval. Věříme, že Vás přinese inspiraci...

Štítky: Bytové doplňky, Remember

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ