Magazín: Pánská jízda v interiéru

Pánská jízda v interiéru

16. října 2015 Rubrika: Mohlo by Vás zajímat

Když se řekne interiér pro muže, každý si hned představí kupy špinavého prádla a nepořádek. Avšak na první pohled vás spíše překvapí dobrý vkus a styl. Posuďte sami.

Interiér pro muže
Zdroj obrázku: pinterest.com

Když vejdete do pánského interiéru, nehledejte v něm milé pastelové barvy, květinové vzory, plno dekorací a příjemné koberečky či polštáře. Muži mají velice vyhraněný styl, přesto mají možná lepší vkus než ženy. Říkáte si, že je to nemožné? Naopak! Muži totiž nemají rádí nakupování a tak se řídí těmito pravidly: prohlédnout, rozmyslet, realizovat. Stačí jim vidět něco pěkného, funkčně se nad tím zamyslí, bez rozmyšlení to koupí a poté to realizují. V tom jsou praktičtější než my ženy.

Pánský interiér
Zdroj obrázku: pinterest.com

I muži mají vysoké nároky

Ženy většinou interiér zařizují velice pečlivě. Vybírají několik dekorací, mnoho vzorů a příjemné materiály, aby vše působilo zabydleně. Muži to mají přesně naopak. Mají radši temné a studené barvy a zařizují byt tak, aby byl co nejmnéně údržbový. Můžete u nich najít hladké tmavé podlahy či jednobarevné koberce bez vzorů - to podtrhuje jejich osobnost. A jelikož mají rádi luxus, zcela jistě tam najdete i kůži v podobně pohovky či pohodlného lehátka. Ne každý má však kůži rád, proto zcela jistě najdete v interiéru minimálně obrovskou pohovku.

Luxusní pánský interiér
Zdroj obrázku: pinterest.com

Tmavou barvu hledejte i na nábytku. Možná vás hned napadne, že právě ten je vyhlášeným "prachožroutem", ale i v tom mají muži systém. Většinou totiž volí kombinovaný nábytek se světlejší barvou nebo s jiným materiálem. Při volbě např. bílého korpusu komody a k tomu tmavých dvířek vzniká nejen příjemné kontrast, ale také nízká údržba.

Pánský interiér luxusně
Zdroj obrázku: pinterest.com

Žádné dekorace a přesto zabydlené

I taková kombinace je reálná. Pokud chce mít muž pěkný interiér, mnohdy si na to najme interiérového návrháře. Ten mu pomůže docílit zabydleného interiéru pomocí zdůraznění několika ploch a zakomponování dominantního produktu. Barvy, které zde můžete najít jsou spíše zemité, tedy různé odstíny hnědé, béžové, šedé a černé. Někdy v něm můžete najít i námořnickou modř v kombinaci s bílou barvou. A jak zdůrazněné plochy vypadají? Jelikož v interiéru přebývají právě zmiňované zemité barvy, návrhářovo tajemství je, že ho doplní o přírodní materiály. Když tedy použijete kámen, beton či cihly na zeď, vznikne vám požadovaná zdůrazněná plocha.

Luxusní interiér pro muže
Zdroj obrázku: pinterest.com

Chytré bydlení

Muži jdou s moderní dobou. Mezi jejich obliby patří sledování nejnovejších technologií a tak se můžete v jejich interiéru těšit na pořádnou jízdu elektroniky. I přesto, že mají v interiéru použité přírodní barvy a žádné vzory, stačí k tomu přidat nejnovější televizi, zabudované led osvětlení, které osvítí komody či televizní stolek, a máte zabydlený interiér, který působí velkoryse. I kuchyň mají pečlivě zařízenou, jinak než ženy. Ženy mají totiž rády nádobí s příběhem či se vzory. Muži koukají na čistost, linie a praktičnost.

Pánský interiér_2
Zdroj obrázku: pinterest.com

Tak co, jak se vám pánské interiéry líbí? Dokázali byste si v nich představit bydlet?

Pánský interiér 3
Zdroj obrázku: pinterest.com

Štítky: Bytové doplňky, Design

Aneta Kalousová

Aneta Kalousová

Moje motto - Carpe diem (užívej dne). Proto dělám to, co mě baví a naplňuje.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ