Magazín: Pár rukou navíc

Pár rukou navíc

10. ledna 2014 Rubrika: Designové doplňky

Taky vám někdy připadá, že toho máte až nad hlavu? Že dvě ruce jsou prostě málo a že by se Vám hodila jedna, dvě navíc? Končetiny navíc vám sice nevyčarujeme, ale můžeme poradit, jak to zvládnout bez nich!

ruky připravené pomoct

Nepřítel č. 1

S čím bojujete nejvíce? Pravděpodobně s nepořádkem. Nepořádek to je nepřítel všech žen. Šíří se neuvěřitelnou rychlostí. Odstraníte ho, na moment si odskočíte a v zápětí je zpět. Časopisy, které jste pečlivě srovnala do kupičky, najednou leží ledabyle rozházené na konferenčním stolku. Oblečení nevisí, jak by mělo, ale je přehozené přes židli a k tomu se ještě na koberci objeví pastelky vašich dětí.

Pomocník nade vše

Nemá cenu aspirovat na ženu roku, která zvládne naprosto vše sama. Kde můžete, nastrčte pomocníka. Nemusí být ani živý, ale pro dobro vašeho bytu by určitě měl být designový. Zároveň i neobvyklý a možná i trochu vtipný. Přesně taková je naše kolekce doplňků ve tvaru ruky. Do designové ruky můžete uložit pastelky nebo třeba mobil, ale také ji využijete jako stojan na šperky. Naše ruka navíc vám pomůže a skvěle doplní váš interiér.

Štítky: Bytové doplňky, Designové dekorace, Interiérové dekorace, Stojan na šperky, Věšák na oblečení

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ