Magazín: Platina čili bílé zlato

Platina čili bílé zlato

04. července 2014 Rubrika: Designové doplňky

První myšlenka, která napadne snad každého, když se řekne platina je to známé Pt, které jsme se každý při hodinách chemie učili. Možná si vybavíme i lidově proslulé bílé zlato. V současnosti vyžíváme tento kov stříbřitě bílé barvy k mnoha účelům. My se zaměříme zejména na známé bílé zlato a na to jakou platinovou novinku máme pro vás na našem e-shopu.

Deignová váza Gentle s platinovým lemem

Hýčkáme se již staletí

Každá žena i dívka chce být krásná a domnívá se, že díky šperkům z platiny bude působit jemněji. Vznik šperků můžeme datovat až do doby kamenné, kdy už tenkrát ženy měli potřebu "líbit se". Jak šel čas, šperky se začli stávat jakýmsi důkazem toho, že rodina má určitý status. Můžeme říct, že mezi skupinou lidí si díky šperkům určitý lidé budují své postavení. Šperky, zejména potom drahé kameny jako jsou brilianty a diamanty se jejich krása zvrhla v chloubu a pro někoho v drahý koníček. Avšak šperky nemusí být vždy tak pomíjivé.

Interiérový šperk!

Otočme list a podívejme se na to, jak právě využít platinu například u doplňků a dekorací. Pokud máte bílé zlato v oblibě, určitě se vám zalíbí naše nové produkty jako je stolní lampa a keramická váza v kombinaci s platinou. Tyto výrobky jsou pro designové fanjšmekry jako dělané. Když si je důkladně prohlédneme můžeme z nich cítit čistotu a eleganci především. Dopřejte si nádech luxusu jako ženy v době kamenné. Takové doplňky mohou být pro vás šperkem ve vašem interiéru.

Všechy novinky vám představujeme pěkně po hromadě. Najdete je v naší akční kampani, která končí o půlnoci 10. července 2014. Tak neváhejte a nechte se inspirovat něčím novým.

Zdroj: www.wikipedia.org

Štítky: Lampy, Vázy

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ