Magazín: Potěšte světlem

Potěšte světlem

10. listopadu 2014 Rubrika: Doporučujeme

Lámete si hlavu s výběrem vánočních dárků? Nevěšte hlavu, připravili jsme pro vás inspiraci, ze které si zaručeně vyberete.

Originální a designové lampy BABITI
Designová lampa KODOVAN

Určitě to znáte. Běháte, sháníte a stále nic! Nakupování vánočních dárků bývá pro mnoho z nás noční můrou. Nekonečné fronty v obchodních centrech, otrávené prodavačky, davy lidí valící se mezi regály. A vy se zoufale mezi tím vším snažíte najít dárky pro vaše nejbližší. Paradoxně pro mnohé z nás není předvánoční doba časem klidu a pohody, ale spíše stresu a věčného nestíhání. Proč letos nezvolit opačnou taktiku?

Vyměňte nervozitu a podrážděnost z nakupování na poslední chvíli za pohodlné pořízení dárků z pohodlí vašeho domova. Přinášíme vám inspiraci na vánoční dárky v podobě naší nové kolekce lamp, kterou si můžete s nadšením prohlížet na našem partnerském internetovém obchodě DesignOutlet. Designové lampy jsou nejen krásnou dekorací, která dodá interiéru šmrnc, ale i praktickým doplňkem, který obdarovaní mohou využít. Pokud se tedy neřadíte mezi příznivce bezúčelných lapačů prachu, nadělte pod stromeček světlo.

1. Potěšte manžela

Střídmý, jednoduchý design s elegantní tmavou barvou svítidla Missouri ocení zejména muži. Vybrat si můžete ze dvou variant. Menší lampička skvěle poslouží jako osvětlení na nočním stolku, ve chvílích odpočinku před spánkem, nebo jako zdroj světla na pracovním stole. Stojací lampa se pak hodí zejména do obývacího pokoje, váš manžel ji ale jistě využije i za dlouhých večerů v pracovně.

2. Potěšte rodiče

Vaši rodiče jistě ocení užitečného společníka za dlouhých tmavých zimních večerů, který zútulní jejich byt. Lampička může zpříjemnit četbu knížky, sledování televize nebo luštění křížovek. Zkuste elegantní lampu Kodoovan small, která se hodí i do klasicky zařízených interiérů.

3. Potěšte děti

Zvláště dospělejším dětem udělá radost praktická a přitom veselá lampička. Stolní svítidlo retro Gem má jednoduchý design, který vynikne v kombinaci s výraznou žlutou barvou (můžete zvolit i zelenou variantu). Jednoduché ovládání a kompaktní tvar jsou vhodným řešením pro pilné studenty i zlobivé rošťáky.

4. Potěšte kamarádku

Stejně jako vy určitě i vaše kamarádky jsou milovnice vkusných doplňků. Zkuste je proto překvapit stylovým designovým dárkem. Vaši přítelkyni jistě potěší taková lampa, která nebude jen obyčejným zdrojem světla, ale i neotřelým doplňkem jejího interiéru. Navíc takovým dárkem i sebe samu pasujete do role odbornice na design. Správnou volbou je například romanticky laděná lampa Lata.

Štítky: Stojací lampy, Stolní lampy

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ