Magazín: Probuďte v interiéru energickou červenou

Probuďte v interiéru energickou červenou

22. února 2016 Rubrika: Doporučujeme

Povzbudí, oživí i vám dobije baterky po náročném dnu. Zapomeňte na šedivé a omšelé interiéry a vtiskněte vašemu domovu charakter s červenou. Pár doplňků nebo jeden výrazný prvek v červeném tónu a váš domov získá úplně nový ráz. Nalaďte se na červenou vlnu!

cervena-interier
zdroj: www.living.cz

Váháte, kam červené doplňky zapadnou nejlépe? Kuchyň je ideálním místem, právě tady probíhají ranní rituály i rodinná setkání.Veselá a hravá atmosféra v kuchyni proto určitě nic nezkazí, spíše naopak! Červené akcenty například v kombinaci s bílou linkou rozproudí v kuchyni živou náladu a dobijí vás pozitivní energií.

cervena-kuchyn
zdroj: www.countryliving.com

Červená originálně doplňuje i dřevěné materiály. Zkuste třeba použít červené židle místo obyčejných dřevěných. K tomu si pohrajte s červenými doplňky, vylaďte detaily a vytvořte barevnou symetrii, která vás bude bavit!

cervena-jidelna
zdroj: www.bhg.com

Červená má velkou sílu zvýraznit detaily a dotvořit tak celkový dojem z místnosti. V malých dávkách na sebe strhne pozornost a dodá interiéru punc hravého stylu, ale i nezbytnou eleganci. Koukněte třeba na výrazná červená křesla. Nebo sáhněte po povlečeních s jemným červeným vzorem, která promění vaší ložnici v romantické hnízdo.

cervena-interier-2
zdroj: www.bhg.com

Nebojte se si červenou pohrát i ve vaší kanceláři nebo pracovním koutku. Zapojte do interiéru pár prvků v červených tónech a uvidíte, jak celá místnost prokoukne. Červené sluší kombinace s šedou, bílou, ale vedle nešlápnete ani s černými odstíny.

cervena-interier-3
zdroj: www.bhg.com

Objevte intenzitu červené v interiéru a její pozitivní účinky. Mrkněte na naší nabídku červených doplňků i nábytku. Váš interiér s nimi získá rozverný look a povzbudivý náboj.

cervena-interier-4

1. Skříňka s 4 dvířky Space vysoká, v. 116 cm červená, 2. Termostatická konvice Classic, 1l, 3. Jídelní židle dřevěná Rino (SET 2 ks), 4. Věšák na kabáty Gerry, 5. Křeslo na kovové podnoži Giana červená, 6.Dekorativní polštář pletený Tika, 30x50 cm. 7. Hrnek porcelánový s ouškem Mariechen, 8. Nástěnné hodiny Kensington II., 9. Servírovací stolek Vesna

Jana Pfeiferová

Jana Pfeiferová

V šesti letech úspěšně zvládla celou abecedu a od té doby píše. O věcech, které ji obklopují, nebo o tom, co ji zrovna cvrkne do nosu.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ