Magazín: Šílenství začíná, u nás jsme v klidu

Šílenství začíná, u nás jsme v klidu

27. prosince 2014 Rubrika: Mohlo by Vás zajímat

Kdo jiný, než právě ženy se těší na tyhle dny. Přichází totiž dny hromadných slev v obchodech a velká panika. Pevně doufáme, že to všichni letos přežijou ve zdraví!

Slevy

Procházím se takhle po nákupním centru, v ruce mám perníkové latté a nestačím se divit. Chtěla jsem se jít podívat do nějakého obchodu, ale chuť mě zcela přešla.

Perníkové latté

Tak jsem se posadila v odpočinkové zóně do pohodlných křesel a začala jsem se dívat kolem sebe.

Všude jsou přeplněný regály oblečením a dalším spotřebním zbožím. Ze všech stran na mě křičí červené letáky: SALE, SLEVA, OD 150 KČ... jistě si to dokážete živě představit.

Slevy v obchodech

Dav mačkajících se žen a slečen stojí před regály a rychle se přehrabují. Znáte to hamty hamty, víc než tamty. Když pobraly všechno, co šlo, co vlastně byly schopné utáhnout, přemístily se k dlouhé frontě, která vedla směrem z kabinek. Pokud to bylo možné, odzkoušely věci přímo v obchodě před zraclem a se zbytkem si počkaly do kabinky. Někdo to i vzdal, asi to nestálo za to.

Tak jsem se zvedla, s úsměvem vypila kafe, pobavila jsem se a šla jsem dál...

Povánoční slevy

Po celý rok

Slevy vrcholí naprosto všude. V těchto dnech budeme jimi ze všech stran obklopeni. Jaké věci si můžeme právě teď uvědomit?

V internetových obchodech můžete nakupovat z pohodlí vašeho domova. Nakupujte kdekoliv, kdykoliv a v jakou chcete hodinu. Obzvlášť v těchto dnech, kdy obchody praskají ve švech. Vyhnete se tak nekonečným frontám u kabinek a také u pokladen. Zvláště na Designlive a našem partnerském internetovém obchodě DesignOutlet se můžete těšit z výhodných nákupů a slev po celý rok.

Dominika Schmidtova

Dominika Schmidtová

Krása je v detailu – písemném, malovaném i tvůrčím.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ