Magazín: Skvělé řešení pro váš interiér

Skvělé řešení pro váš interiér

25. listopadu 2014 Rubrika: Doporučujeme

Přemýšlíte nad tím, jak byste bez námahy dokázali rozdělit váš interiér? Máte mnoho možností, ale jen jedna je skutečně nejvýhodnější.

Designové paravany jako skvělé řešení
Zdroj fotografie: www.wannaone.com

Nemějte pocit, že nic jednoduššího nejde. Samozřejmě, že můžete využít sádrokartonové příčky. Jedná se o časově náročnější a zároveň finančně nákladnější záležitost. Nemluvě o tom, že sádrokartonová příčka zůstane vždy na stejném místě. My pro vás volíme variabilní, jednoduchý, finančně dostupný a současně designový nábytek. Paraván.

 

Možná i vy můžete být překvapeni, protože máte paraván spojený s restaurací anebo kadeřnickým salónem. Zkrátka obyčejným, papírovým a jednobarevným paravánům odzvonilo. Na našem partnerském internetovém obchodě DesignOutlet vám nabízíme paravány, které vyřeší vaše potíže.

Designový paravan Yuna

Designový paraván Yuna vám poskytne opravdový komfort. Skládá ze se 4 částí, jejichž délka je celých 180 cm. Yuna vám tedy maximálně oddělí část interiéru a schová to, co nechcete mít denně na očích. V balení, které vám přijde domů obsahuje i dvě hnědé police. Poskytnou vám tak dostatek prostoru na vaše oblíbené dekorace. Příjemné barvy v teplých odstínech, jako je hnědá a krémová barva jsou také podpořeny dřevěnou konstrukcí a lýkem. Díky této kombinaci působí paravan Yuna harmonicky a útulně.

Designový paravan Purley

Exkluzivní a variabilní. Paraván Purley je celokovový nábytek, který je opatřený povrchovou úpravou ve starožitné stříbrné barvě. Skládá se ze 3 pohyblivých částí, které si můžete upravovat podle vašich potřeb.

Designový paravan Zino

Čtyř dílný paraván Zino vás ohromí sílou barev a použitého materiálu. Chladnější barvy, jako je šedá a bílá harmonicky působí v kombinaci s dřevěnou konstrukcí a lýkem. Tmavě šedé police tedy kontrastují se samotným paravánem. Umístěte si na designové poličky vaše designové dekorace nebo vonné svíčky.

Designový paravan Cosmo

Říká se, že v jednoduchosti je krása. Jasným důkazem je toho tří dílný paraván Cosmo. Jeho části můžete vzájemně k sobě polohovat a měnit tvar celého paravanu podle vašich potřeb. Cosmo je také vyrobený z dřevěné konstrukce a lýka. Je ozvláštněný o zajímavé černo bílé vzory, které vám pravděpodobně budou připomínat řecké motivy, ovšem tak trochu v jiném světle.

Štítky: Bytové doplňky, Dánský nábytek, Nábytek

Dominika Schmidtova

Dominika Schmidtová

Krása je v detailu – písemném, malovaném i tvůrčím.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ