Magazín: Jak doma uložit víno? Vystavte ho!

Jak doma uložit víno? Vystavte ho!

16. listopadu 2015 Rubrika: Designové doplňky

Víno nemusí být jen schované ve spíži nebo v poličkách. Nebojte se ho ukázat světu! Mrkněte na jednoduché tipy, jak láhve s vínem doma originálně uskladnit.

stojany-na-vino1
www.etsy.com, www.houzz.com

Vzhůru nohama

Vystavte si svoje oblíbené vinné kousky na zeď! Stačí k tomu jen kus dřeva a pár hřebíků. Ty rovnoměrně zatlučte, tak aby vytvořily úchyty pro láhve. Do spodní části umístěte hřebíky, které budou držet skleničky. Poohlédněte se po vhodném místě v bytě a jednoduše stojan zavěste na stěnu. Víno tak budete mít vždy po ruce a k tomu všemu originálně ozdobí vaší kuchyň nebo obývák.

stojan-na-vino-2
www.etsy.com

Plechovkové DIY

Sesbírejte pár přebývajících plechovek a vyrobte si z nich jednoduchý stojánek na víno. Podle vlastní fantazie je vyzdobte barevnými spreji. Zkuste použít dva odlišné odstíny, jedním vymalujte vnitřní stranu plechovek, na vnější stranu naneste druhý, tak aby společně barevně ladily.

stojan-na-vino4
stojan-na-vino5

V dalším kroku spojte plechovky k sobě, aby vytvořily výsledný stojánek. Budete k tomu potřebovat trochu lepidla a klipsy. Ty vám pomůžou secvaknou plechovky k sobě, aby mohlo lepidlo lépe zaschnout a stojánek udržel cílený tvar. Pak už jen stačí odstranit klipsy a do hotového díla umístit láhve s vínem.

stojan-na-vino5
stojan-na-vino6
www.brit.co

Keramická elegance

Kdo by čekal, jakou parádu může udělat obyčejná láhev s vínem v netradičním stojanu? Elegantní stojan na víno je svěžím detailem, který vnese do interiéru noblesu a šarm.

stojan-na-vino7

1. Stojan na víno Curly, 60 cm, 2. Váza / stojan na víno Loopy, 25 cm, bílá, 3. Stojan na víno Spring, 25 cm, chrom

Máte doma vína železnou zásobu a malý stojánek vám nestačí? Sáhněte po větším stojanu. Stejně jako víno do něj zapadnou i třeba časopisy, takže se vám doma určitě neztratí.

stojan-na-vino8

Stojan na víno Corner, 76 cm

Štítky: Stojan na víno

Jana Pfeiferová

Jana Pfeiferová

V šesti letech úspěšně zvládla celou abecedu a od té doby píše. O věcech, které ji obklopují, nebo o tom, co ji zrovna cvrkne do nosu.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ