Magazín: Taburetka - multifunkční malý pomocník

Taburetka - multifunkční malý pomocník

26. dubna 2013 Rubrika: O nábytku

Malé, milé a častokrát nevyužité. Hádejte co to je? No přece taburetka! Tento nepatrný kus nábytku kolikrát hraje větší roli, než jak bychom si mohli představovat. Její funkčnost dokáže překvapit nejednoho z nás a tento malý designový zázrak by neměl chybět v každé domácnosti.

Taburetka květina, taburetka pacman, taburetka pohodlný kaktus, orientální taburetky taburetka jako pohodlné místo k sezení pro Carrie ze Sex ve městě taburetka zpříjemní chvíle lenošení různé druhy taburetek přinášející maximální pohodlí

Posaďte se na ovoce

Pokud vás už nebaví klasické tvary taburetek a dáváte přednost zábavnému a hravému interiéru sáhněte po taburetu ve tvaru ovoce, květiny či po taburetech vyjadřujících symboly. Váš interiér tak nabude nový rozměr.

Jako hlavní funkci můžeme taburetce přiřadit sezení. Pokud vás zastihne větší návštěva a vaše pohovka nedokáže poskytnout dostatek míst k sezení pro všechny hosty, tehdy je vhodné využít malé ale praktické sedáky, kterými taburetky zaručeně jsou.

Pokud hledáte něco na zpestření a oživení vašeho interiéru a přitom se snažíte ušetřit nějaký ten centimetr prostoru, taburetka vám v tom velmi ráda pomůže. Můžete ji umístit před křeslo nebo před pohovku a vhodným doladěním s konferenčním stolkem zaručeně upoutáte pozornost vaší návštěvy.

Štítky: Sedací nábytek, Taburetky

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ