Magazín: TOP #5 valentýnských tipů pro něj

TOP #5 valentýnských tipů pro něj

31. ledna 2016 Rubrika: Doporučujeme

Valentýnky, sladkosti, květiny a večeře v restauraci - stará, dobrá, osvědčená i svým způsobem nudná klasika! Co kdybyste to tento rok trochu pozměnili?

perex
TOP #5 nejrůznějších tipů na Valentýna pro něj!

Pro romantiky

Tip TOP #1: když už jsou valentýnky okoukané a chce to zkrátka změnu! Každého romantika dostane do kolen i takto podané vyjádření lásky v ten pravý okamžik. Prostě jiný způsob, jak říct, že vám na tom druhém záleží i na Valentýna.

top1
TOP #1 - nápad od Brit Morin z Pinterest.com

Těm, kterým slova nestačí

Ta chvíle, kdy slova nestačí a sladkosti mluví za vše. Tento tip TOP #2 udělá radost každému milovníkovi pochutin a sladkostí. Tyhle šípy stačí správně nasměrovat a příjemné společné chvíle mohou začít.

top2
TOP #2 - tolik stylových nápadů najdete na Tinyme.com

Pro ty, které sladké neokouzlí

Láska prochází žaludkem. V tomhle případě to platí dvojnásob. Jak jednoduše překvapit svou druhou polovičku, když víte jak na to. K dobrému jídlu samo sebou patří i romanticky prostřený stůl. Pokud na to vyloženě nejste, buďte minimalističtí, stejně tak jako Helena, které sdílela právě její DIY tip.

top3
TOP #3 - s nápadem na Instagramu přispěla uživatelka Helena Lyth

Pro ty, kteří žijou dobrodružstvím

Krásné chvíle a vzpomínky jsou to nejcennější, co vám vždy zůstane. Připomeňte si je s partnerem třeba i na Valentýna. Jess postovala tenhle super tip TOP #4! Jednoduše napíšete vaše okamžiky, vložíte je do sklenice a pak už jen losujte, čtěte, vzpomínejte a smějte se! Pohodovému večeru plné zábavy nic nebrání.

top4
TOP #4 - s touhle hrou si vyhrála i další uživatelka Pinterestu: Jess @ Make and Do Crew

S výběrem toho nejlepšího nešlápnete vedle

Když víte co má rád, jednoduše to kupte a zkuste to podat trochu nevšedně. Třeba jako Crystal, která z toho nejoblíbenějšího udělala valentýnskou kytici pro svého partnera. Pokud v takovém případě potřebujete trochu více nápadů a inspirace, podívejte se třeba na Pinterest, který neustále srší rafinovanými nápady od různých uživatelů po celém světě.

top5
Crystal McQuay vyrobila tento TOP #5 tip a posdílela ho i na Pinterestu
Štěstí přeje připraveným!

Svátek lásky každoročně připadá na 14. února, tentokrát to však bude v neděli. TOP #5 valentýnské tipy jsou skvělým prostředníkem, jak dosáhnout příjemného, zábavného i emotivního večera s vaším partnerem. Znáte ještě jiné nápadité tipy? Napište nám!

Dominika Schmidtova

Dominika Schmidtová

Krása je v detailu – písemném, malovaném i tvůrčím.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ