Magazín: V hlavní roli sklo

V hlavní roli sklo

10. května 2016 Rubrika: Doporučujeme

Sklo je materiálem, který designéři využívají stále častěji. Zdá se vám křehké? Kdepak! Je to pevný a odolný materiál, který dokáže provzdušnit a opticky zvětšit interiér. Mrkněte s námi na originální řešení, kde je sklo v hlavní roli.

sklo-interier

Skleněná stěna nebo dveře

Chcete vašemu domovu přidat pár metrů čtverečních navíc? Sáhněte po skleněných dveřích nebo rovnou celé stěně. Elegantní řešení bude slušet každému interiéru, a navíc s ním prostor krásně prokoukne. Na dveře i stěny se používá kalené sklo, které je velmi odolné a vydrží téměř všechno.

sklo-interier1

Stoly i konferenční stolky

Elegantního efektu docílíte také vhodným výběrem skleněného nábytku. Krásně budou v interiéru vypadat například konferenční stolky, které jsou doménou hlavně skandinávského stylu. Nebojte se ale ani větších kusů nábytku. Skleněná deska jídelního stolu je perfektní volbou, pokud chcete kuchyň opticky zvětšit a dodat jí lehkost i styl.

.

sklo-interier2

Skleněné doplňky

Opomenout byste neměli ani doplňky. Mezi ty ze skla patří hlavně vázy, do kterých můžete třeba vhodit pár tulipánů a vpustit si tak pravou jarní atmosféru domů. Parádu vám v interiéru udělají i skleněné misky a etažéry. Položte do nich ovoce nebo jiné dobroty a krásná dekorace je na světě.

sklo-interier3
sklo-interier4

1. Váza skleněná Facet, malá, 2. Stolní svícen z čirého skla Apple, 36 cm, 3. Váza skleněná s měděným pruhem Smooth, 30 cm

Štítky: Vázy

Jana Pfeiferová

Jana Pfeiferová

V šesti letech úspěšně zvládla celou abecedu a od té doby píše. O věcech, které ji obklopují, nebo o tom, co ji zrovna cvrkne do nosu.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ