Magazín: Vita rozšiřuje svou rodinu o nebeské retro lustry

Vita rozšiřuje svou rodinu o nebeské retro lustry

07. února 2014 Rubrika: Designové doplňky, Doporučujeme

Jako andělé přišli zvěstovat do Betléma, že se narodil Ježíšek, i my zvěstujeme, že značka Vita přišla s novou nebeskou retro řadou lustrů, které jednoznačně stojí za zmínku. I po mnoha vydařených svítidlech, které jsou na trhu již delší dobu nám totiž designéři Vity dokázali, že mají stále styl a nápad, který je v této branži tolik ceněný.

Závěsný lustr Cloud ve tvaru obláčku Designový lustr ve tvaru harmoniky Facetta Moderní retro lustr Cuna

Máte rádi moře, exotiku, chtěli byste, aby Vám někdo někdy snesl modré z nebe, nebo jste vždy tajně milovali retro styl? Pokud jste alespoň na jednu z těchto otázek dopověděli ano, rozhodně čtěte dál.

Vita představila tři odlišné typy lustrů. Alespoň jeden z nich chytí za srdce každého, proto začneme tím nejmilejším. Jmenuje se Cloud, nebo-li česky obláček. Unikátní lustr z polyesterové vaty a papíru Vás nadchne nejen tvarem, lehkostí a originalitou, ale také nenáročností na údržbu, stačí, když po fénování vlasů vyfénujete i Cloud a žádné smítko prachu už Vám nezkazí radost z designově dokonalého svítidla, které Vám zajistí příjemné intimní osvětlení a pocit, jako byste se po náročném pracovním dni ocitli přímo v nebi.

Aby Cloud nebyl sám, vymysleli k němu designéři i dvě sestřičky Cunu a Facettu. Cuna je klasickým retro lustrem, který si možná někdo pamatuje z kuchyní, či obýváků svých babiček, či maminek. Stále se však jedná o nadčasovou a bytelnou klasiku vyrobenou z kombinace práškové lakované oceli a akrylu.

Facetta je oním mořským vánkem, který na Vás dýchne pokaždé, když rozsvítíte. Jedná se o lustr připomínající světélkující medúzu, ale s tím rozdílem, že Facetta Vás nepožahá, ale dopřeje Vám příjemnou atmosféru, díky nevtíravému světlu, které vydává.

Štítky: Lustry, Osvětlení a svítidla, VITA

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ