Magazín: Vstupte do jiného světa – Vita vám ukáže tu správnou cestu

Vstupte do jiného světa – Vita vám ukáže tu správnou cestu

27. července 2016 Rubrika: Doporučujeme

Slyšíte to krásné šumění oceánu? Vidíte ty vlny, které narážejí do velkých kamenů na břehu? A co teprve ta pohoda pod krásným statným dubem, na kterém jsou krásné žaludy. Energie a relax tu srší z každé představy a co teprve, když se tato představa dostane do samostatného lustru.

Acorn – žalud, který se stane ozdobou vaší domácnosti

Plody z přírody bohužel moc nevydrží. Příroda je příroda a dřevo, rostliny apod. zkrátka časem mění svou podobu. Naše nadčasové designové svítidlo VITA Acorn svou podobu, tvar a barvu nezmění – tedy změní, ale jenom když svítidlo rozsvítíte :-) . Designéři z dánské značky Vita se netají tím, že inspiraci čerpají zásadně v přírodě. U tohoto svítidla se inspirovali obyčejným žaludem, který je rázem plný originality.

Tuto originalitu vnesli do samotného závěsného lustru, který se skládá z 3 praktických částí. Praktická černá silikonová čepička jde lehce umýt a tak všechny ženy ocení tuto praktickou stránku. Vnější část je z čirého skla a jádro z leštěné mosazi. Navíc se všechny výrobky od této značky dodávají v dárkovém balení, které v tomto případě poskytne maximální ochranu pro skleněný materiál.

Ripples Cusp – vlny, které mají řád

Sofistikované svítidlo ve tvaru cilindru. I tento kousek nezmění svůj tvar a zůstane stále stejný. A přesně tak, jako u předchozího svítidla, i u tohoto se dánští designéři inspirovali přírodou. V tomto případě se inspirovali mořskými břehy a konkrétně vlnami, akorát, že u tohoto závěsného lustru mají vlny nezvyklý řád.

Skandinávský design je známý pro svou čistotu a originalitu, kterou do jednotlivých kousků vštěpuje. Skandinávský interiér proto poznáte na první pohled – působí vzdušně, elegantně a hlavně nadčasově. Přesně jako Závěsný lustr VITA Ripples Cusp. Obdržíte ho v krásném dárkovém balení, kde je svítidlo rozdělené na 3 části, které jednoduše složíte dohromady. Navíc díky měkkému silikonovému povrchu je tento lustr zcela nerozbitný.

Ripples Cusp 2
Lustr závěsný VITA Ripples Cusp, bílá

Silvia – lustr, který na sobě odráží paprsky slunce

Vrátíme se opět na krásnou procházku do přírody. Tentokrát se ale zaměříme na krásné šišky. Věděli jste, že mají hodně velikostí? No opravdu. Najít můžete tak malé šišky, že jsou velké jako mince. Ale naopak mohou být i tak velké, že rázem vyniknout na parapetu vašeho okna doma v interiéru. Tady, u Závěsného lustru Silvia je na první pohled znát, že šiška je tu hlavním inspiračním zdrojem pro designéry.

Závěsný lustr Silvia je v naší nabídce v mnoha provedeních. Tady vám ale představujeme nerezové provedení, který má jednotlivé lístky tlustší než v ostatních variantách. Navíc i tento lustr obdržíte v kompaktním dárkovém balení, kde najdete jednotlivé díly. Rozhodně se nebojte skládání, hravě to zvládne každý maximálně do 15-ti minut. No a neposlední řadě musíme zmínit, že toto svítidlo si můžete zavěsit na strop nebo ho dát na stojan pro podlahovou lampu či stojan pro stolní lampu.

Silvia nerez 2
Lustr závěsný VITA Silvia, nerez

Padl vám nějaký kousek do oka? Věřte, že z pestré nabídky Designového osvětlení Vita si zkrátka přijde na své každý!

Štítky: Dánsky design, Design, Lampy, Lustry, Severský design

Aneta Kalousová

Aneta Kalousová

Moje motto - Carpe diem (užívej dne). Proto dělám to, co mě baví a naplňuje.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ