Magazín: Vychytávky pro organizaci šatníku: malé prostory

Vychytávky pro organizaci šatníku: malé prostory

05. srpna 2015 Rubrika: Mohlo by Vás zajímat

Také vás často trápí neuspořádané spodní prádlo, zatoulané boty a obecně nedostatek místa v šatníku? My vám dnes představíme několik skvělých tipů, jak si své království lépe zorganizovat.

uvodni-obrazek-organizace-satniku
zdroj: pinterest.com

Co s botami?

Máte doma nepřeberné množství bot, ať už svých, nebo vašich dětí? Ne všechny se totiž vždy vejdou do botníku, a tak udělejte to nejjednoduší. Uskladněte je do starých krabic a ty dejte pod postel nebo do sklepa. Bude vám stačit stará krabice od vína!

organizace-satniku-boty
zdroj: pinterest.com

Věčný problém spodního prádla

Na internetu se dá najít mnoho nápadů, jak skladovat spodní prádlo. Nám se dnes nejvíce líbil trik s ramínkem. Podprsenky tak máme na očích, ale přitom se nikde nemačkají, jako v šuplíku. Tímto skladováním se dá ušetřit mnoho místa a stačí na to jen jedno ramínko!

spodni-pradlo-podprsenky
zdroj: pinterest.com

Co s oblečením v malé skříni?

Pokud vás trápí nedostatek místa ve skříni, zkuste tento návod pro dvojité ramínko! Organizace oblečení pak bude nejen snažší, ale i daleko úspornější a jednodušší. To samé se dá udělat s řetězem, který pověsíte za jedno ramínko a za oka pověsíte další ramínka.

satnik-organizace-raminka-vice-mista
zdroj: pinterest.com

Neposedné ponožky a punčochy

Zná to snad každá žena - ráno ne a ne najít oblíbené punčochy nebo najít ponožku z oblíbeného páru. Aby se vám už takové věci nikdy nestávaly, stačí použí kolíčky! A nefunguje to jen pro ponožky, ale i šály či pásky. Uzpůsobte si tyto nápady své skříni a věcem, které v ní máte!

uskladneni-spodniho-pradla-ponozky
zdroj: pinterest.com

Štítky: Design

Veronika Březinová

Veronika Březinová

Kutnohoračka zamilovaná do dobrých knih, svíček, horké kávy a pohodlných křesel. Nejraději píšu o designových doplňcích a obecně věcech, které dokáží zútulnit a rozzářit každý interiér.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ