Magazín: Vychytávky pro šatník jako ze škatulky

Vychytávky pro šatník jako ze škatulky

21. března 2016 Rubrika: Mohlo by Vás zajímat

Žijete módou a bez sladěného outfitu byste nevyšli ani vynést odpadky? Dejte si záležet i na tom, jak vaše poklady ukládáte. Přichystali jsme pro vás originální tipy, jak dát řád vašim módní úlovkům a zároveň si stylově vyzdobit interiér.

šatna1
zdroj: www.potterybarn.com

Stojany jsou v kurzu

Šatním skříním už odzvonilo. Novinkou jsou praktické stojany a věšáky, s kterými budete mít všechny vaše kousky pěkně na očích. Konstrukce ze dřeva i kovu oceníte, hlavně pokud bydlíte v menším prostoru. Oproti velké skříni s nimi interiér vypadá vzdušněji, a navíc vám ušetří spoustu místa.

satna2
zdroj: www.bloglovin.com

Na žebřík

Vaše oblíbené oblečení vynikne i na netradičním nábytku. Zkuste trička, boty i kabelky přehodit přes příčky žebříku! Vznikne tak zajímavý interiérový prvek, který oživí prostor a dodá mu nápad. Tvořivější z vás mohou umístit žebřík vertikálně a na příčky zavěsit ramínka s oblečením. Vrchní část pak prakticky poslouží jako polička.

satna3
zdroj: www.architectureartdesigns.com

Oblečení do poliček i bedýnek

K organizaci oblečení přijdou vhod nejrůznější poličky a boxy. Vaše oblečení tak dostane řád a vy pak lépe najdete to, co zrovna hledáte. Sáhněte třeba po dřevěných bedýnkách, které podle fantazie poskládejte na sebe. Vystelte je látkou nebo přidejte košíčky a plátěné bedýnky a originální úložiště pro všechny vaše nezbytnosti je na světě.

satna4
zdroj: www.chocolateheels.com

Vychytávky pro organizaci drobností

Oříškem často zůstává, jak urovnat neskladné drobnosti od šátků a pásků po ponožky. K tomu se skvěle hodí proutěné košíky, díky kterým bude vaše prádlo dýchat a vydrží dlouho svěží. Pro uskladnění doplňků můžete také použít jednoduchý DIY držák z kolíčků na prádlo, který umístěte z vnitřní strany šatní skříně. Na něj jednoduše zacvakněte všechny drobnosti, které chcete mít vždy po ruce.

satna5
zdroj: www.curbly.com

Štítky: Věšák na oblečení

Jana Pfeiferová

Jana Pfeiferová

V šesti letech úspěšně zvládla celou abecedu a od té doby píše. O věcech, které ji obklopují, nebo o tom, co ji zrovna cvrkne do nosu.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ