Magazín: Vytvořte si stylový interiér, jak ze školních let, se značkou FARELA

Vytvořte si stylový interiér, jak ze školních let, se značkou FARELA

11. března 2017 Rubrika: O nábytku

Je dynamický, rafinovaný a přiznává všechny materiály. Přesně tak se charakterizuje industriální styl a tak trochu nová kolekce od německé značky Farela, se kterou vás dneska seznámíme.

Kolekce Industrial

Nejdříve si uděláme představu o industriálním stylu:

  • moderní trend bydlení v dnešní době
  • setkáme se tu s materiály, které si na nic nehrají a nic neimitují
  • zařízení tak trochu v průmyslovém duchu
  • nemuste se bránit barevnému ladění
  • perfektní a nenucený průmyslový styl, který se často nachází ve starých továrnách
  • do takového interiéru se hodí nejrůznější nápisy, staré dřevěné kufry nebo třeba krabice používané pro přepravu vína - čím víc originální kousek, tím lépe
Industriální styl bydlení
Industrální styl bydlení. Zdroj fotografie: cz.pinterest.com/pin/564357397036881063/

Kolekce Industry

Už podle názvu nám je jasné, že půjde o výrobky, které jsou zástupci industriálního stylu. Německá značka Farela se snaží vyrábět originální nábytek, který je dostupný cenou pro každého. Každá kolekce této značky je něčím jiná, originální zkrátka výjimečná. Výjimkou tedy není ani tato kolekce, která nás přenese do dob, kdy jsme seděli ve škole za lavicí. Nábytek v sobě totiž nese prvky, díky kterým jsou jednotlivé kousky přesně takové, jako by vypadly z prostředí školy.

Skříňka s dvířky a zásuvkou Industry, 80 cm

Tak tahle skříňka se stane opravdu potřebným kouskem ve vaší domácnosti. Taky si ji představujete vedle psacího stolu, pod psacím stolem nebo třeba vedle postele jako noční stolek? Možný je všechno!

A teď jejím výjimečnosti a výhody. Tím, že je skřínka na nožičkách, tak se pod ní dostane vysavač nebo mop a každá správná žena zajásá při úklidu. najdete tu zásuvku, do které si můžete uložit věci, které nechcete mít na očích. Na zásuvce je navíc chromovaný držák pro štítek a vy si tam můžete napsat třeba lísteček s vašim jménem. Pod zásuvkou je otevírací skříňka, která má uvnitř opravdu velký úložný prostor. Na ní je 3D tvarování a to podporuje celkový dojem industriální stylu.

Skříň s dveřmi vysoká Industry, 193 cm

Pamatujete si na skřínky ve škole? V tom případě vám musí být jasné, že takhle skříň vypadá přesně jako oni!

Skříň je vysoká a úzká. Proto nezabere v interiéru příliš místa, ale naopak hodně úložného místa nabídne. Úložný prostor se skrývá pod otevíracími dveřmi, na kterých najdete kovovou úchytku, chromovaný držák na štítek a 3D tvarování. Uvnitř je pak pět polic a celkově šest úrovní úložného prostoru. Už přemýšlíte, co všechno si tam uložíte?

Na našem partnerském webu DesignOutlet.cz najdete samozřejmě více výrobků z řady Industry. Nechybí mezi nimi další skříňky nebo třeba psací stůl.

Štítky: Komody, Nábytek, Skříně

Aneta Kalousová

Aneta Kalousová

Moje motto - Carpe diem (užívej dne). Proto dělám to, co mě baví a naplňuje.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ