Magazín: Vyzdobte si zimní zahradu přírodními dekoracemi

Vyzdobte si zimní zahradu přírodními dekoracemi

17. února 2016 Rubrika: Mohlo by Vás zajímat

Máte zimní zahradu či terasu, ale i tak nevíte, jak je v těchto dnech pořádně využít? Už nevymýšlejte a nechte se námi inspirovat.

zimni-zahrada-balkon-terasa
zdroj obrázku: cz.pinterest.com/pin/207306389075044738/

Vytvořte si dekorativní květináče

I v chladnějších dnech máte spoustu květin a rostlin, které si zaslouží speciální místo ve vašem domově. Ať už je máte v interiéru, nebo v zaskleném balkoně, vymyslete pro netradiční květináč, do kterého je dáte. Využít se dá cokoliv. Kartony, dřevo, rozbité nádobí, nebo starý nábytek. Fantazii se meze nekladou. Stačí dodat lak, či barevný nátěr, a je hotovo.

originalni-kvetinace-kov
zdroje obrázků: coupons.com a commonsensehome.com

Dřevo je vděčný materiál

Ze dřeva lze vyrobit téměř cokoliv vás napadne. Ať už je to kus nábytku, nebo dekorace pro zkrášlení vašeho interiéru, či exteriéru. I s pár polínky lze vymyslet zajímavé designové kousky. Inspirujte se třeba těmito obrázky.

lesni-dekorace-ze-dreva
zdroje obrázků: thegardenlove.com a etsy.com
Dřevo navodí v zimní zahradě příjemnou útulnou atmosféru

špalíčky-dříví-dekorace-originální
zdroje obrázků: coco29.com a ideastand.com

Přírodní motivy

Přírodní prvky a dekorace jsou pokaždé vděčnou a krásnou dekorací. Navíc je lze jednoduše nasbírat v lese a okolní přířodě a vytvořit s nimi jednoduchou, neokoukanou dekoraci. Pohrajte si s vaší fantazií. Zapojte i vaše děti a užijte si skvělé tvořivé odpoledne, které vám bude připomínat dekorace na vaší zimní terase.

dekorace-zimní-zahrada-balkon-terasa
zdroje obrázků: callingithome.com a flickr.com

Závěsné dekorační zvonkohry

Ozdobné zvonkohry, které lze vyrobit vlastnoručně s pár kousky materiálu udělají parádu. Pokud si je zavěsíte na terasu, či balkon, ozdobí váš exteriér, a vykouzlí atmosféru s hudbou větru, který je rozehraje.

zvonkohra-z-přírodních-materiálů
zdroje obrázků: etsy.com a jenniferrizzo.com

Tropické a květinové prvky

Tropické a květinové prvky z exotických zemí celého světa lze také přenést do těchto chladnějších dnů. Vymyslete nápadité rostlinné prvky a zakomponujte je do svých teras. Vytvořte si zajímavé závěsné a svítící dekorace. Zahřejte se nejen očima. Přibližte se teplejším dnům již nyní.

tropicke-a-kvetinove-prvky-zimni-zahrada
zdroje obrázků: greenvillabarn.blogspot.com a beachblissliving.com

Každý z těchto praktických i designových návrhů lze vlastnoručně vyrobit z domova i za pár korun. Většinou jde o materiály, které najdete v přírodě. Stačí už pouze zapojit kreativitu a vykouzlit tak útulný domov i ve vašem exteriéru. Zapojte se do výzdoby zimních zahrad nebo teras. Vytvořte si domov a pohodu i u venku.

Štítky: Design

Veronika Březinová

Veronika Březinová

Kutnohoračka zamilovaná do dobrých knih, svíček, horké kávy a pohodlných křesel. Nejraději píšu o designových doplňcích a obecně věcech, které dokáží zútulnit a rozzářit každý interiér.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ