Magazín: Za pomoci módního návrháře Paula Smithe

Za pomoci módního návrháře Paula Smithe

28. srpna 2013 Rubrika: Světoví designéři

Někdy jen kreativita nestačí. Navrhnout dokonale funkční produkt, který s sebou přináší inovaci - tedy něco nového než jeho předchůdci - tak, aby splňoval požadavky náročných spotřebitelů je opravdu těžké. To usoudili i dánskí designéři.

módní návrhář Paul Smith zodpovědný za sérii Statement od Steltonu série barových doplňků Statement od Paula Smithe

Již od 60. let si připisuje velkou popularitu řada Cylinda Line. Jednoduché linie, které jsou znakem elegance a minimalismu, se už téměř půlstoletí drží na výsluní. Jak je ale dostat ještě více do popředí v dnešním světě? Za pomoci módního návrháře! Paul Smith přetvořil tuto radu k nepoznání - takříkajíc ji ošatil. Obléklskvostný černý háv a propůjčil hluboké myšlenky - tak se zrodila série Statement.

Z celé série hlásají odkazy. Začněte něco nového! Berte potěšení vážně! Život není o krátkých či dlouhých hodinách, je o všech hodinách! Myslete nelogicky - logika je předvídatelná - myslete jinak!

Paul Smith je anglický módní návrhář převážně pánského oblečení. V roce 2000 byl pasován na rytíře britskou královnou Alžbětou II. Jeho kolekce oblečení se vyznačují tím, že někde v sobě ukrývají Smithův podpis na proužkovaném pozadí.

Fotografie z paulsmith.co.uk

Štítky: Dánsky design, Design, Designéři, Stelton

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ