Magazín: Design dle znamení zvěrokruhu - Býk

Design dle znamení zvěrokruhu - Býk

15. května 2014 Rubrika: Mohlo by Vás zajímat

Znamení zvěrokruhu ovlivňuje naše vnímání designu víc, než si myslíme. Každé znamení má svou určitou charakteristiku osobnosti, kdo však ví, jaký design by k němu ladil? Dnes si řekneme, jaký design sedne Býkům a co se jim naopak nelíbí.

Designové doplňky pro znamení zvěrokuru Býk

Býk je znamení zemské, ale dle jeho silných a slabých stránek by klidně vydal za znamení ohnivé. Býci jsou vášniví sexuálně výkonní. Pro může ve znamení býka je důležitá fyzická krása a to nejen vlastní, ale i ta partnerčina. Na druhou stranu ve vztazích jsou stabilní a věrní I ženy narozené v tomto znamení dávají přednost kvalitě před kvantitou, jsou však žárlivé a majetnické a hledají muže, kteří jim mohou poskytnout stabilní zázemí a život v luxusu.

Jelikož přání života v luxusu je vlajkovou lodí býků, tak i v bydlení upřednostňují především pohodlí a luxus. Interiér zařízený člověkem ve znamení býka je vzhledný, útulný, především proto, že Býci mají slabost pro krásné věci. Co ale nemají rádi jsou časté změny. U Býka proto nenajdete pětkrát do měsíce přestěhovaný nábytek. Co se týče nábytku samotného, chcete-li znamení býka potěšit rozhodn neuděláte chybu pořítdíte-li mu stylový nábytek z masivu, který podtrhne jeho osobnost.

Designový nábytek nabízíme na našem partnerském webu www.DesignOutlet.cz.

Co se týče dekorativních doplňků dávají býci přednost lehce romantickému stylu ve znamení čerstvých květin, či nadýchaných luxusních polštářů. Obývací pokoj je proto znamení důležitou místností, protože zde relaxuje, k čemuž využívá hudbu, kterou miluje. Obývák by proto měla být místnost s dobrou akustikou a ozvučením, protože býci také rádi hrají na různé hudební nástroje.

Toto zemské znamení vyniká také v kuchyni, která je pro něj zásadní místností. Ve vaření se doslova vyžívá, proto je důležité, aby měl v kuchyni kvalitní kuchyňské náčiní a dostatek prostoru pro vytváření kulinářských pokrmů.

Barvy býk volí střídmě, místnosti jeho interiéru jsou sice barevné, ale lehce. Jemné odstíny světle zelené či růžové budou tím pravým. Chcete-li se zavděčit býkovi jistě nepohrdne luxusními doplňky od Georga Jensena, které jsou známkou skandinávské elegance, či luxusní polštáře z kvalitních vláken se zajímavými autentickými potisky veverky, psa, ptáků značky Eightmood.

Zdroj: www.styleathome.com

Štítky: Designové dekorace, Interiérové dekorace

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ