Magazín: Designovky z Facebooku

Designovky z Facebooku

06. září 2015 Rubrika: Doporučujeme

Víte, kolik designových nápadů a vychytávek vám přinášíme? Podívejte se na naše tipy, které jste mohly vidět za uplynulou dobu na Facebooku.

designlive_vita
Závěsný lustr VITA Lora

Nestihli jste si prohlédnout nebo snad zjistit novinky a další informace z našeho Facebooku? V tomhle článku shrneme ty nejoblíbenější příspěvky.

Relaxujem, levitujem

Jako první můžeme začít stylovým nočním levitujícím stolkem, který si můžete sami vyrobit. Uchvátil vás natolik, že by nás popravdě zajímalo, jestli od té doby někdo z vás má nějaký podobný vznášející se kousek dřeva vedle postele nebo kdekoli v domě. Napiště nám.

levitujici_stolek
Relaxujem a levitujem

U nás na prodejně

V průběhu srpna jsme vám také nezapomněli připomenout to, že můžete navštívit i naši prodejnu. Najdete nás na příjemném místě na ohraji Prahy. V oranžovém business centru v Čakovicích. Při té příležitosti můžete nejen okouknout naše doplňky a dekorace, na showroomu je k vidění i designový nábytek z našeho partnerského internetového obchodu DesignOutlet. Přijďte se podívat a to každý všední den od pondělí do pátku mezi 9 a 17 hodinou.

prodejna
Naše veselá prodejna

Designerka radí

Víte, že si můžete nechat poradit od mladé a začínající designerky přímo na DesignLive? Designerka Aneta vám ráda zodpoví vaše otázky. Ať už se jedná o designové doplňky, dekorace, nábytek, jeho uspořádání v bytě, barevné kombinace a další dotazy, které vás budou zajímat. Neváhejte a pište na designerka@designoutlet.cz.

designerka-radi
Designerka Aneta

Pravidelně vás také seznamujeme se zajímavými články z DesignLive magazínu. Můžete se těšit několikrát týdně na nové počteníčko. Od témat světových designerů a jejich návrhů, jednoduchých DIY tipů, spousty praktických rad a ukázek.

 

Pokud nás stále nesledujete, začněte hned teď a tady.

Štítky: Design

Dominika Schmidtova

Dominika Schmidtová

Krása je v detailu – písemném, malovaném i tvůrčím.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ