Magazín: Houpačky baví interiér

Houpačky baví interiér

18. října 2015 Rubrika: Designové doplňky

Kdo říká, že houpačka patří na zahradu, šeredně se plete. S takovou dřevěnou houpačkou přímo ve vašem obýváku si mnohdy užijete víc legrace.

houpacka-v-interieru
Zdroj: buzzfeed.com

Houpačka jako koncept jídlního koutu

Designer tohoto konceptu se musel opravdu bavit. Jen si to představte, jak u takového stolu sedí celá rodina i s dětmi. V tu chvíli se musí bavit opravdu každý, obzvláště maminky, protože je bude čekat pravděpodobně opět velký úklid. No řekněte, kdo by se na takové židli nerozjančil. My ovšem takovému konceptu dáváme 1, jen bychom ho doporučili studentům nebo mladým bezdětným rodinám.

houpacka-jako-jidelna
Zdroj: laughingsquid.com

Houpačka jako police

Když to jinak nejde, vyzkoušejte alespoň tuhle variantu. Houpačka jako nástěnná police vypadá zábavně i romanticky. Kromě toho je i velmi praktická. Doporučili bychom vám na ni ukládat pouze lehčí předměty, jako jsou fotografie, menší dekorace či suvenýry. Její ukotvení nebude pravděpodobně tak bytelné.

houpacka-jako-police
Zdroj: buzzfeed.com

Houpačka jako noční stolek

Možná jste už tenhle stolek u nás jednou zaznamenali. Všimnout jste si jej mohli jak na Facebooku, tak v jednom z našich článků Designovky z Facebooku. Levitující stolek u vás získal mnoho palců nahoru, proto jsem si jej dovolila zařadit i sem. Zajímalo by nás totiž, zda jste někdo už tuhle inspiraci doma vyzkoušel.

houpacka-jako-nocni-stolek
Zdroj: bloglovin.com

Houpačka jako dekorace i zábava

Houpyty houpy hou. Kdo měl příležitost se pořádně doma pohoupat? V některých domácnostech můžete najít zavěšené houpačky. Lidé je umisťují do dlouhých chodeb, kde vypadají hezky jako dekorace. Působí totiž velmi romanticky a zároveň udělají radost každému. Především vašim dětem.

houpacka-jako-zabava-a-dekorace
Zdroj: vosgesparis.com

Outletové houpačky

A na čem se houpeme my v DesignOutletu? Vybrali jsme dvě designová křesílka. Houpací křeslo Simmy a dubové houpací křeslo Maryland. Tahle dvojka je určená komukoliv a kamkoliv. Umístit jej můžete naprosto všude. Nejvhodnější místem to bude tam, kde trávíte rádi svůj volný čas. Obě křesla jsou totiž pěkným doplňkem při sledování filmů, čtení knih, časopisů či poslechu oblíbené hudby.

houpaci-kreslo-maryland
Houpací křeslo Maryland, dub
houpaci-kreslo-simmy
Houpací křeslo Simmy

Máte rádi houpačky? Pochlubte se nám svým úlovkem.

Štítky: Bytové doplňky, Design

Dominika Schmidtova

Dominika Schmidtová

Krása je v detailu – písemném, malovaném i tvůrčím.

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ