Magazín: Trend roku 2014? Přírodní materiály a barvy!

Trend roku 2014? Přírodní materiály a barvy!

12. května 2014 Rubrika: Tipy pro bydlení

Právě zařizujete byt, či dům, nebo chcete jen zpestřit již stávající designové dekorace? Pokud ano, právě teď byste měli zpozornět, protože článek, který vám dnes přinášíme je o tom jaké designové vychytávky frčí v roce 2014.

Exteriérový design v interiéru Přírodní materiály v interiéru Ethno motivy na polštářích Designové křeslo

Outdoor a Indoor trend

Letošní designové pojetí si s námi hraje na kočku a na myš. Do popředí se totiž dostává nábytek natolik vzdušný a praktický, že je možné jej využít doma i venku. Chcete-li se přesvědčit, že i zahradní nábytek by u vás doma uspěl, navštivte náš partnerský web Designoutlet.cz, kde nábytek na zahradu nabízíme. Velkou oblibou se také stala aplikace venkovních doplňků do interiéru. Proto jsou k vidění umělé kameny v obýváku, či koberce podobající se trávě. Chcete-li i vy mít doma kousek lesa vynikající volbou jsou taburetky, či sofa v podobě designových dřevěných polínek od značky MeroWings.

Přírodní barvy a materiály nestárnou

S tím, že si bereme přírodu i domů souvisí fakt, že do módy se dostává béžová barva a materiály podobající se plátnu. Zkrátka vše co člověka nějakým způsobem přiblíží k přírodě. Volit můžete z bambusových, či dřevěných výrobků. A pokud hledáte něco skutečně originálního doporučujeme taburetku z vodního hyacintu Pia, kterou máme v nabídce.

Ethno se vrací

Autentické a Etno potisky mají zelenou. O tom nás přesvědčila i značka Eightmood, když představila kolekci luxusních polštářů s motivem zvířat, či orientu. Výhodou nápaditých neotřelých doplňků, mezi něž můžete zařadit i polštář Henna s orientálním motivem, je fakt, že dokážou „rozbít i prázdný, jednobarevný interiér, kterému dodají elegantní nádech. Navíc jsou vyrobeny z materiálu, který se podobá plátnu, takže se hodí do přírodního lazení roku 2014.

Fiber art - umění s vláknem

Je pravdou, že v módní branži loni a v podstatě i letos byl kladen velký důraz na krajku. V designovém odvětví je tento důraz kladen práci s vláknem. Vybírat můžete z háčkovaných, či patchwork polštářů, a výjimkou nejsou ani křesla vyrobena z bytelných tvrzených vláken.

Květiny kam se podíváš

Vliv květinových vzorů neustále vzrůstá. K dostání jsou produkty s potiskem jak pestrobarevných květin, tak květin lazených spíše do éry staroanglického venkova. Jedno však mají tyto motivy společné – v každém z nás probudí romantika. Pokud je vaše duše romantického rázu jistě vás potěší, že stejné oblibě se těší i produkty s motivem motýlů.

Co se týče stylů je skutečně z čeho vybírat, své však udělají i drobné dekorativní doplňky – polštářky, dřevěná truhlička, či obraz. Vyberte si vhodné bytové doplňky prostřednictvím našeho webu, či designový nábytek prostřednictvím našeho partnerského webu Designoutlet.cz.

Zdroj: www.freshome.com

Štítky: Bytové doplňky, Designové dekorace, Interiérové dekorace

Mohlo by vás zajímat

Zútulněte si svou zahradu pomocí květnaté louky

14. srpna 2017

Bydlete jako Frodo z Pána prstenů

16. května 2017

Hody hody doprovody

09. dubna 2017

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

RUBRIKY

ARCHIV ČLÁNKŮ